Welcome to
  LoginServices | About Albania | Career | Translation Articles | Contact Us
Bullet  Home

Bullet  Services

Bullet  About Albania

Bullet  Resources

Bullet  FAQ

Bullet  Contact Us

A collection of Albanian Grammar e-books


 

    

Departamentet gjuhësore të korporatave
SDL është lideri botëror i Menaxhimit Global të Informacionit

Ne i ndihmojmë korporatat që të rrisin të ardhurat dhe të reduktojnë kostot, duke u ofruar programe dhe shërbime në mënyrë që ato të krijojnë dhe të shpërndajnë informacion në nivel global. Këtë ne e quajmë Menaxhim Global i Informacionit (GIM).

Ne përpiqemi t´ju ndihmojmë që të përballoni sfidat e bashkërendimit të teknologjisë me strategjinë tuaj për të krijuar dhe shpërndarë materiale shumëgjuhëshe. Produktet tona që lidhen me servera mund të personalizohen plotësisht dhe ju ndihmojnë të arrini cilësi maksimale të materialeve që përktheni në biznesin tuaj

Duke krijuar materiale me cilësi që nga fillimi, ju mund të rrisni efikasitetin tuaj të brendshëm dhe t´i rrisni të ardhurat në nivel global. Pranimi i teknologjisë së SDL TRADOS si një gur themeli në strategjinë e përkthimit të materialeve shumëgjuhëshe, ju garanton përmbajtjen që ju nevojitet në nivelin e saktësisë që prisni.

Përfundimi është, që tani, ju keni besim për të rritur kapacitetet tuaja të përkthimit.

 • Shfrytëzoni përkthimet e kaluara për të rritur efikasitetin, ndërkohë që reduktoni kohën dhe kostot.
 • Rritni kënaqësinë e klientit duke ofruar përkthime të sakta dhe konsistente*.
 • Ndani me përkthyesit e brendshëm dhe të jashtëm memoriet e centralizuara të përkthimit dhe të terminologjisë.
 • Përktheni në më shumë gjuhë dhe reduktoni kohëzgjatjen e procesit të përkthimit.
 • Për të mësuar më shumë, ju lutemi të vizitoni faqen tonë të internetit Produktet e SDL TRADOS të bazuara në server. Në të kundërt, nëse kërkoni më tepër informacion mbi produktet tona të bazuara në server, ju lutemi na kontaktoni ose merrni pjesë në një nga webinar-ët tanë.

  * konsistente - përdorimi në mënyrë të njëjtë i terminollogjisë së caktuar përbrenda një materiali


  Produkte
  BurimeTë reja dhe evente

 • Produktet SDL TRADOS server
 • SDL MultiTerm Server
 • SDL Trados Synergy Server

 • Trajnime
 • Materiale ndihmuese
 • Easyterm

 • Webinar-ë
 • Webinar-ë të regjistruar
 • Rekrutime
 • Services | About Albania | Career | Resources | Links | Contact Us
  Copyright© 2006-2009. Terms & Conditions, Privacy

  Translation, Localization and Interpretation ServicesElia Company